Tv-tip: Wij willen ook een kind

Woensdagavond 2 juli is vanaf 23.30 uur op Nederland 2 ‘Wij willen ook een kind‘ te zien, een documentaire over de lange weg die twee vrouwen, Mirella en Claudia, moeten bewandelen om samen een kind te krijgen. Mirella gaat op zoek naar antwoorden op vragen als: heeft het kind een vader nodig, welke rol krijgt de donor, wat betekent het voor een kind als het bij twee moeders opgroeit?

Haar zoektocht voert langs lesbische ouders, donorkinderen, een ontwikkelingspsycholoog en zelfs een spirituele kinderwens-coach. Ondertussen is het nog maar de vraag of het haar lukt om zwanger te worden. De documentaire is een persoonlijke, emotionele zoektocht waarin beide vrouwen hun twijfels, zorgen, hoop en teleurstelling delen. Het ouderschap is voor twee vrouwen niet vanzelfsprekend, maar zwanger worden evenmin (trailer: klik hier).

Lees ook:Mirella van Markus door OUTtv gekozen tot mediapersoonlijkheid 2014
Lees ook:Tv-tip: De Roze Wolk
Lees ook:Advies staatscommissie: kind moet vier ouders kunnen hebben
Lees ook:Petitie om meerouderschap regenbooggezinnen wettelijk te regelen
Lees ook:Love me Gender: EO-serie over vijf transgenders op zoek naar liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>