Uit de oude doos – George Clooney: ‘Batman is gay’

Batman is gay‘. Dat zegt de Amerikaanse filmster George Clooney. In een interview tijdens een Amerikaanse Oscar Show vroeg Barbara Walters hem of hij ooit een homo cowboy had gespeeld. Clooney antwoordde: ‘Jawel! In een rubber pak met rubberen tepels. Ik had Batman straight kunnen spelen, maar ik maakte er een homo van.’ Dat deed hij in ‘Batman Robin‘  in 1997 trailer: klik hier), een film van regisseur Joel Schumacher, goed voor een Oscar nominatie.

Gay groups prezen Schumacher al omdat hij zowel Clooney als de langjarige Batman-ster Val Kilmer voorzag van ferme tepels, strakkere kontjes en opgepompte kulzakken (braguettes, codpieces of schaambuidels: iets ‘waarmee men zonder schaamte de aandacht op het mannelijk geslachtsdeel vestigt om de vitaliteit te benadrukken’).  Al sinds 1954 rijzen er vragen over de geaardheid van Batman en zijn hulpje Robin.

Lees ook:Batman, The Joker en aids
Lees ook:George Clooney zal homogeruchten nooit ontkennen
Lees ook:Oscars voor beste acteur en script van Milk
Lees ook:Homostripper op persconferentie voor George Clooney
Lees ook:Eartha Kitt overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>