Ellen DeGeners machtigste Amerikaanse homo-celebrity

De Amerikaanse talkshow-host Ellen DeGeneres is door Out Magazine uitgeroepen tot de machtigste gay-celeb in de Verenigde Staten. Out Magazine brengt ieder jaar een lijst uit met meest invloedrijke LGBT’s in de VS: ‘Power 50′. Anders namen van celebs die in de lijst staan zijn onder meer modeontwerpers Tom Ford en Marc Jacobs, Robin Roberts (host van ‘Good Morning America’), actrice Jane Lynch (“Glee’) en Anderson Cooper (CNN anchor man).

‘Iedereen is dol op Ellen en dat is een van de redenen dat je op nummer 1 staat’, aldus Out Magazine. In maart bestond haar talkshow op tv, The Ellen DeGeneres Show, tien jaar en tijdens het Oscar-gala haalde de 56-jarige tv-persoonlijkheid als host van de avond een stunt uit: ze maakte een selfie met andere celebs, die de hele wereld overging, Twitter bijna platlegde en de meest ge-retweete foto ooit werd.

Lees ook:Ellen Degeneres trouwt met vriendin
Lees ook:Ellen DeGeneres: ‘Ik had nooit gedacht dat ik uit de kast zou komen’
Lees ook:Ellen DeGeneres nieuwe gezicht CoverGirl
Lees ook:Ellen DeGeneres trouwt met De Rossi
Lees ook:Gospelzangeres na anti-homo uitspraken niet welkom in talkshow Ellen DeGeneres

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>