Zweeds dildo-ijsje een hit

Het nieuwe X-pop ijsje uit Zweden: officieel ziet-ie er niet uit als een dildo, maar wel als je er een tijd op zuigt. Dat vindt menigeen, al ziet de Zweedse ijsproducent GB Glace het anders en blijft beweren dat het ‘niet snapt waar men het over heeft: het is een doodgewoon ijsje’. Hoe dan ook, het nieuwe X-pop ijsje is een hit op de soclal media en wordt daar al het dildo-ijsje genoemd.

Als je een tijd aan de top zuigt, explodeert de top, komt er een romig goedje vrij dat ‘in je mond spuit’. Als dat niet fallisch is? GB Glace is de grootste ijsfabrikant in Zweden en onderdeel van Unilever. In 2005 kwam GB Glace in het nieuws toen het een zwart-wit ijsje lanceerde, gemaand ‘Noggor Black’.

Lees ook:IJsfabrikant steunt homohuwelijk met homo-ijsje
Lees ook:Lady Gaga not amused over moedermelk-ijsje
Lees ook:False Kings of Bodybuilding
Lees ook:Poppers mogelijk verboden in UK
Lees ook:Topsport en homo: gaat dat samen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>