Roze boekpresentatie in Roze huis Nijmegen

Nog geen plannen voor zondagmiddag 30 maart? COC Nijmegen, LaVita Publishing en Boekhandel De Feeks nodigen je uit voor een gezellig, literair moment in het Roze Huis met de leukste lesbische schrijfsters van Vlaanderen. Naast Vlaamse frietjes, Jupiler, Sarah Bettens en bonbons, zijn er twee schrijfsters van Belgische bodem: Isabelle van Ewijk en Sharmila Madhvani. Maak kennis met deze twee dames, laat je verleiden tot het lezen van de futuristische roman ‘Adem‘ van Sharmilla Madhvani en proef van ‘Verder‘, het nieuwste boek van Isabelle van Ewijk (bron: persbericht).

Kop koffie of thee, boekpresentaties, interview door Debby Mariijnissen met Sharmilla en Isabelle, boekenstand, signeermogelijkheid en vanaf 15.00 uur de mogelijkheid tot naborrelen bij een Poink-borrel in café Mets. Awel… gij komt toch ook?

Wanneer: zondag 30 maart, 14.00 uur – 15.00 uur (let op: de zomertijd in ingegaan!)
Inloop: vanaf 13.45 uur
Entree: gratis
Lokatie: Roze huis, Sint Anthoniusplaats 1, centrum Nijmegen

Isabelle van Ewijk werd geboren in Leiden. Ze verhuisde na de middelbare school van Noord-Holland naar Antwerpen. Daar studeerde ze aan het Hoger instituut voor Vertalers en Tolkers. Ze is werkzaam als tekstschrijver en vertaler. Haar debuutroman ‘Verpand’ verscheen in 2012. In maart 2014 kwam haar nieuwe roman ‘Verder’ uit. Een verhaal over omgaan met een groot verlies, de onverwoestbaarheid van vriendschap en opnieuw durven liefhebben.

Sharila Madhvani woont in het Belgische Vlaams-Brabant. Ze studeerde psychologie aan de Katholieke universiteit van Leuven en werkt nu als psychologe in een strafinrichting. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met lezen, schrijven en improvisatietheater. Begin 2013 debuteerde zij bij LaVita Publishing met het liefdesverhaal ‘Adem’.

Lees ook:Drie dames debuteren bij boekhandel Vrolijk
Lees ook:Boekpresentatie ‘Langoureus verlangen’ – schrijfsters over Anna Blaman
Lees ook:Lesbisch Literaire Wandeling in Maastricht
Lees ook:Tentoonstelling Vroeger en Nu in Roze Huis Nijmegen
Lees ook:Marjolein van Houweling in Paradiso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>