Roze Filmdagen 2014 in Amsterdam

Donderdag 13 tot en met zondag 23 maart beleeft Amsterdam de 17e editie van de de Roze Filmdagen: het Amsterdam Gay & Lesbian Film Festival (2015: klik hier). De feestelijke opening van het festival is op 13 maart in aanwezigheid van minister (van onder meer homo-emancipatie) Jet Bussemaker in het Ketelhuis, met de Nederlandse première van ‘Tom à la Ferme’ van Xavier Dolan (‘Tom at the Farm’, klik hier voor de trailer).

Het Ketelhuis op het Westergasterrein is de vierde keer the place to be voor roze filmfans en liefhebbers van roze films. Met veel filmpremières zet het festival de beste recente gay cinema in de spotlights, zowel populaire films als kleinere arthouse films. Naast vermaak is er genoeg stof tot nadenken. Het uiteenlopende filmprogramma ‘sluit naadloos aan bij de diversiteit van de roze gemeenschap’, aldus het Ketelhuis: ‘Er is voor iedereen wel wat te vinden en zeker meer dan één film’. Reserveren voor de Roze Filmdagen is niet mogelijk.

Lees ook:Roze Filmdagen in Amsterdam
Lees ook:Roze Filmdagen 2011
Lees ook:Roze Filmdagen 2015 in Amsterdam
Lees ook:EYE en Roze Filmdagen|AGLFF starten samenwerking
Lees ook:Roze Filmdagen Retro – het beste uit 20 edities in Filmhuis Cacia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>