Homo- en heterokoppels trouwen tijdens Grammy Awards

Bij de uitreiking van de Grammy Awards in Los Angeles, de belangrijkste muziekprijzen ter wereld, zijn 33 homo- en heterokoppels met elkaar getrouwd. De ceremonie vond plaats tijdens een optreden van Macklemore & Ryan Lewis met hun nummer ‘Same Love‘, een nummer dat in de Verenigde Staten wordt beschouwd als een strijdlied voor het ‘homohuwelijk’ (video: klik hier).

Als klap op de vuurpijl kwam ook Madonna het toneel op om de song mee te zingen. De paren zijn van verschillende leeftijden en etnische achtergronden. ‘Same Love’  wordt in de Verenigde Staten beschouwd als een strijdlied voor het ‘homohuwelijk’. Ryan Lewis zag de massabruiloft als ‘ultieme boodschap van gelijkheid’. Ook zijn zus Laura gaf op het podium het ja-woord, aan haar vriend Alex. Halverwege de song werd het massale huwelijk voltrokken door Queen Latifah.

Lees ook:Queen Latifah speelt rol biseksuele vrouw
Lees ook:Stereotype: The first and ultimate Gay Eurovision Song EVER
Lees ook:Beyoncé voor homohuwelijk
Lees ook:Sam Smith zou megahit ‘Stay With Me’ hebben gestolen
Lees ook:Visum VS ook voor getrouwde homo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>