GTST: eerste homohuwelijk in tv-soap ooit én Back Street Boys

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) maakt zich op voor een wereldprimeur. In de RTL-soap gaan Lucas en Menno met elkaar trouwen: het is het eerste ‘homohuwelijk‘ in een tv-soap ter wereld. In een kerstaflevering besloten ze elkaar het ja-woord te willen geven. Uiteraard zal tot het huwelijk niet alles gladjes verlopen, zoals dat in soaps ‘hoort’, maar de bruiloft komt er, met als klap op de vuurpijl de Backstreet Boys.

Tijdens het feest na de bruiloft zingt de boy-band één van hun hits. Het huwelijk wordt ‘uitgesmeerd’  over twee afleveringen: op vrijdag 24 en op maandag 27 januari. Wedden dat er op vrijdag van alles mis dreigt te gaan, dat die episode eindigt met een dijk van een cliffhanger – zoals dat in soaps ‘hoort’ – en we het hele weekend met knikkende knieën op het eind van het lied moeten wachten?  Waarschijnlijk het lied van de boy-band?

Lees ook:Clubeigenaar verbiedt Surinaamse band spelen antihomo-lied
Lees ook:Take That in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Yazoo weer bij elkaar en op tournee
Lees ook:Gelredome Arnhem – The Queen Experience
Lees ook:‘Thriller Live’: swingen op jeugdsentiment

1 Reacties // Reageer

One thought on “GTST: eerste homohuwelijk in tv-soap ooit én Back Street Boys

 1. Tom

  Hoezo “het is het eerste ‘homohuwelijk‘ in een tv-soap ter wereld” ???
  Hoe flauw ! Er is al minstens het huwelijk van Franky en Tibo in de Vlaamse soap “Thuis” op “één” dat al van 1 juni 2012 dateert ! Binnenkort waarschijnlijk ook al een eerste homoscheiding in een soap.
  Verder heb je in die reeks nog een lesbisch koppel (met adoptie kind en nog een kinderwens). Tibo heeft trouwens ook een dochter bij een lesbische moeder.
  Ongelooflijk wat je allemaal kunt meemaken in een Vlaams dorp !
  ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>