UvA Pride lezing: de homo versus de protestant

Vrijdag 17 januari 2014 organiseert UvA Pride, de roze organisatie binnen de Universiteit van Amsterdam (UvA), om 16.00 uur de maandelijkse lezing. In de serie ‘Sin’, over homoseksualiteit en religie, is dit de vierde lezing waar alles om ‘zonde’ draait. De keer komt de relatie tussen ‘de’ homo en ‘de’  protestant aan bod.

De lezing vindt iedere eerste vrijdag van de maand (dit keer is een uitzondering) plaats in de CREA Theaterzaal, Nieuwe Achtergracht 170 in Amsterdam. De voertaal is Engels. De toegang is gratis voor studenten, werknemers van de UvA en alumni, voor alle anderen 5 euro. Na afloop begint om 17.00 uur de maandelijkse roze borrel in het CREA Café. De ‘meest open-minded borrel van Amsterdam’ is voor studenten, medewerkers, alumni en hun vrienden en vindt iedere maand plaats na de lezing van UvA Pride.

Lees ook:UvA Pride lezing: homoseksualiteit en boeddhisme
Lees ook:UvA Pride lezing en borrel
Lees ook:UvA Pride lezing over religie en homoseksualiteit
Lees ook:UvA Pride Queer Spaces Borrel
Lees ook:UvA Pride: homo’s op de werkvloer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>