Gay Night in Pathé De Munt

Woensdag 8 januari vindt in Pathé De Munt de maandelijkse Gay Night plaats. Elke eerste woensdag van de maand worden voorpremières vertoond van de nieuwste gay films bij Pathé De Munt in Amsterdam. Het publiek wordt een half uur van tevoren verwelkomd met een welkomstdrankje. Na de film krijg je op vertoon van je bioscoopkaartje het tweede drankje gratis bij de Lellebel en Taboo.

Cinemien verloot iedere maand speciaal samengestelde DVD-paketten.  Op 8 januari staat de film ‘Philomena‘  op het programma, een ‘hartverwarmend komisch drama dat op diverse filmfestivals door zowel publiek als pers werd omarmd’, meldt de aankondiging (trailer: klik hier). De film begint om 21.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Gay Night in Pathé de Munt Amsterdam
Lees ook:Gay Night in Pathé de Munt: iedere eerste woensdag van de maand
Lees ook:Gay Night bij Pathé Amsterdam en Utrecht
Lees ook:Gay Classics bij Pathé de Munt en Buitenhof
Lees ook:Gay Classics brengt de film C.R.A.Z.Y

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>