The Vampire Diaries krijgt er een homo-personage bij

De Amerikaanse televisieserie The Vampire Diaries krijgt er een homo-personage bij. Het nieuwe personage gaat Luke heten en is te zien in het vijfde seizoen. Wie de rol gaat spelen, is nog niet bekend. Het moet een smakelijk uitziende jongeheer gaan worden. Hij heeft een zuster die hij met hand en tand verdedigt.

The Vampire Diaries worden mede geschreven door de (dat meldt holebi.info) openlijk homoseksuele scenarioschrijver Kevin Williamson. De eerste uitzendingen van de populaire fantasy-serie in Nederland en België waren in 2010.

Lees ook:Gay character in Vampire Diaries
Lees ook:Vampire Weekend – A Punk
Lees ook:Twee Golden Globes voor ‘Transparent’, tv-serie over gezin met transvader
Lees ook:L-dag 2007: jaarlijkse lesbodag in Gent
Lees ook:Sex and the City gay versie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>