Albert Verlinde verbolgen over aandacht relatieproblemen

@Erik Feenstra

De burgemeester van Maastricht, Onno Hoes, is zoenend in de lobby van een hotel gespot. Zijn man Albert Verlinde is niet blij met alle aandacht in de media voor hun vermeende relatieproblemen. Zelf is hij er met zijn roddelprogramma RTL-Boulevard als de kippen bij wanneer een BN’er in een compromitterende pose wordt gespot. Zo legden beveiligingscamera’s van een parkeergarage ooit vast hoe voetballer Wesley Snyder de toenmalige vrouw van zanger Jan Smit (Yolante) innig zoende. Het was niet de eerste persoonlijke affaire van een BN’er die breed werd uitgemeten in RTL-Boulevard.

‘Koekje van eigen deeg’, zou je zeggen, maar Verlinde denkt daar anders over. In de ochtendshow van Q-music zei hij ‘heel boos’ te zijn over alle aandacht. De Telegraaf, Privé en Shownieuws doen exact datgene wat RTL Boulevard ook altijd doet: op het irritante af spitten in andermans privé-aangelegenheden. Het huwelijk van Hoes met Verlinde zou op dit moment niet lekker lopen en kapers op de kust laten zich strikken om in interviews ‘één-en-ander uit de doeken te doen’. Zelf zegt Verlinde dat hij in zijn programma RTL-Boulevard niet ‘dag-in dag-uit hetzelfde onderwerp behandelt’. Verlinde: ‘Dan zou mijn hoofdredacteur of zenderbaas ingrijpen.’ De muis zal nog wel een stevige staart hebben. Zo komt de gemeenteraad van Maastricht woensdag bijeen om hun burgemeester nóg een keer over de affaire aan de tand te voelen.

Lees ook:Onno Hoes zoenend gespot in hotellobby
Lees ook:Onno Hoes burgemeester van Maastricht
Lees ook:Albert Verlinde en Onno Hoes gaan uit elkaar
Lees ook:Intocht Sint eerste klus Onno Hoes & Albert Verlinde
Lees ook:Onno Hoes voorgedragen als burgemeester Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>