Onno Hoes zoenend gespot in hotellobby

De burgemeester van Maastricht, Onno Hoes, is zoenend in de lobby van een hotel gespot. Zijn man Albert Verlinde zal er minder blij mee zijn. Met zijn roddelprogramma RTL-Boulevard is hij er altijd als de kippen bij als een BN’er in een compromitterende pose wordt gespot. Zo legden beveiligingscamera’s van een parkeergarage ooit vast hoe voetballer Wesley Snyder Yolante – de toenmalige vrouw van zanger Jan Smit – innig zoende. En werd actrice Georgina Verbaan ooit ook betrapt op het zoenen van een andere man.

Beide incidenten – en recentelijk waren dat zeker niet de enige twee – werden breed uitgemeten in RTL-Boulevard. Gaat Verlinde dat nu ook met zijn man doen? Hoe dan ook, voorlopig blijkt het CDA, de grootste partij in de gemeenteraad van Maastricht, not amused. De partij vindt dat Hoes had moeten beseffen dat zo’n zoen zijn reputatie als burgemeester kan schaden. Ook de tweede partij in Maastricht, de PvdA vindt zijn daad niet verstandig. De eigen partij van Hoes, de VVD, vindt het allemaal spijkers op laag water zoeken. Hoes komt later met een verklaring, melden verschillende media. Wellicht doet-ie dat op RTL Boulevard?

Lees ook:Albert Verlinde verbolgen over aandacht relatieproblemen
Lees ook:Albert Verlinde en Onno Hoes gaan uit elkaar
Lees ook:Onno Hoes voorgedragen als burgemeester Maastricht
Lees ook:Onno Hoes burgemeester van Maastricht
Lees ook:‘Elegante aftocht’ voor Onno Hoes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>