Première ‘My Child’ in Amsterdam

Donderdag 28 november vindt de Nederlandse première plaats van ‘My Child‘, een documentaire waarin Turkse ouders uit Istanbul vertellen over de coming-out van hun kind (trailer: klik hier). In openhartige gesprekken vertellen de ouders over hun strijd, moeilijkheden, acceptatie, maar vooral ook hun onvoorwaardelijke liefde voor hun kinderen. Tijdens de première zijn een aantal ouders uit de film aanwezig.

Ook wethouder Andree van Es is erbij. Er staat een debat gepland over het opzetten van een ouderschap in de hoofdstad. De voorstelling begint om 18.00 uur in het Rozentheater aan de Rozengracht 117 in Amsterdam (inloop 17.30 uur; het aantal plaatsen is beperkt, dus aanmelding is gewenst). De avond is een initiatief van de gemeente Amsterdam in samenwerking met COC Amsterdam, De Turkse Boot en 7 Hills.

Lees ook:Première documentaire ‘De Turkse boot’
Lees ook:Première Turkse roze film ‘Other Angels’ in de Balie
Lees ook:PANN organiseert themamiddag homo-ouderschap
Lees ook:Première Oud & Out tijdens Roze Filmdagen
Lees ook:Turken zetten zelf stap homo-emancipatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>