Boekhandel Vrolijk Amsterdam gaat weer open!

De Amsterdamse homoboekhandel Vrolijk gaat weer open! In een bijzondere nieuwe winkel op de Paleisstraat 135, vlakbij de Dam. Zaterdag 30 november is de Grand Opening, met leuke verrassingen van 11.00-18.00 uur. Het nieuwe Team Vrolijk is de hele dag met vrolijke vrienden aanwezig om haar gasten te verwelkomen en wegwijs te maken in de nieuwe winkel. Vrolijk is erg enthousiast over het prachtig vernieuwde pand en over de nieuwe (e-)boeken, dvd’s, en extra’s in de collectie. En niet te vergeten de nieuwe Coffee Corner boven in de winkel. Naast het mooie interieur heeft Vrolijk ook aandacht aan de smaakvolle elementen besteed. Team Vrolijk heeft een eigen speciaal geroosterde koffie melange voor hun Coffee Corner laten inpakken. De koffie kan ter plekke to stay genuttigd worden of to go in een handige verpakking meegenomen worden naar huis. Zij hebben ook een aantal lekkere traktaties in huis gehaald voor hun gasten (bron: persbericht).

Boekhandel Vrolijk heeft verrassingen in petto op zaterdag 30 november, waaronder een aantal speciale gasten: schrijvers, uitgevers, fotografen en filmmakers. De opening is het kick-off event voor een seizoen vol films, lezingen, workshops, tentoonstellingen, kamerconcerten, happenings en andere bijzondere culturele evenementen. Vrolijk biedt een plek om te chatten met andere boeken- en filmliefhebbers, en om van een kop koffie en een treat te genieten. Boekhandel Vrolijk noemt zich schalks ‘de roze kroon op de 9 straatjes’. Het moderne Vrolijk offert een uitgebreide en vernieuwde webshop inclusief digitale media. Vrolijk biedt klanten een gespecialiseerde kennis van LGBTIQ emancipatie en creativiteit in woord en beeld, en een warme ontmoetingsplek in het centrum van een bruisende LGBTIQ gemeenschap. Vrolijk is vanaf 30 november elke dag open van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21. uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

 

Lees ook:Boekhandel Vrolijk – laatste homoboekhandel in Amsterdam – heeft het moeilijk
Lees ook:Drie dames debuteren bij boekhandel Vrolijk
Lees ook:‘Een VROLIJK gesprek met …’ Tom De Cock over adoptie
Lees ook:Gay bookshop Vrolijk failliet
Lees ook:RIGHTS OUT THERE – An evening about freedom and safety of LGBTIQ associations

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>