Tim Hofman koketteert met homo-zijn

Tim Hofman is toch geen homo. Eerder deed de BNN-verslaggever het voorkomen alsof hij uit de kast was gekomen. Komende zondag staat de roze medemens centraal in het tv-programma Spuiten en Slikken. ‘Ik maak veel programma’s over homoseksualiteit en wilde wel eens weten hoe het in Nederland is om uit de kast te komen’, zei Hofman. ‘Het is geen promotiestunt, maar journalistiek onderzoek.’  Waarvan akte. Zondag verscheen een filmpje waar hij nogal intiem met een heer zoende.

 

Zondag verscheen een filmpje waar hij nogal intiem met een heer zoende. Gisteren twitterde hij als reactie op de beelden dat hij op mannen valt, met de tekst: ‘Fijn dat iedereen zich zo met me bemoeit, maar goed, ik val dus op mannen. Lekker interessant, fijne dag nog.’  Zelf ziet hij het niet als grap, maar als een serieuze zaak, ‘maar het is wel opvallend dat alle Nederlandse media het meteen meenemen.’ Hij ging zo  ver dat hij zijn eigen intimi er niet van op de hoogte stelde. ‘Ik heb wel een aantal reacties gehad uit mijn eigen omgeving waar ik echt van op keek.’ Het is te hopen dat hij dat komende zondag haarfijn uit de doeken doet. Anders lijkt het wat mij betreft wèl verdacht veel op een (al dan niet goedkope) promotiestunt.

Lees ook:Even lachen – Just for laughs
Lees ook:‘De roze moorden, geweld in de gayscene’ is terug
Lees ook:Paul Hofman signeert boek ‘De Roze Moorden’
Lees ook:Overheid verpest Sjanghai Gay Pride
Lees ook:Mannen in Egypte gearresteerd vanwege homohuwelijk op video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>