Gay Krant wordt maandblad

De Gay Krant gaat verder als maandblad: een maandelijks opiniemagazine. In maart werd de krant failliet verklaard, maar een maand later maakten Gay.nl, OUTTV en lifestyle magazine Winq bekend het blad over te willen nemen en met z’n drieën te werken aan een doorstart. Tot nu toe verscheen het blad iedere drie weken. De krant zal ‘een kwaliteitsimpuls ondergaan’, aldus de nieuwe directie. De eerste editie van de nieuwe GayKrant moet begin augustus verschijnen, tijdens de Amsterdam Gay Pride.

‘De rol van de iconische krant, als spreekbuis voor homo’s  en lesbo’s, zal niet veranderen’, verzekert de krant op haar website die ook een vernieuwing zal ondergaan. Alle abonnees zulen hun abonnement zonder extra kosten toegestuurd krijgen.

Lees ook:Gay Krant blijft in 2014, maar verandert wel
Lees ook:Dolly krijgt eigen glossy
Lees ook:Gay Krant maakt doorstart
Lees ook:Gay Krant is failliet
Lees ook:GayKrant gaat samen verder met Winq

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>