Gay Krant maakt doorstart

De Gay Krant maakt een doorstart en wordt een maandblad. Op 12 maart werd het homoblad failliet verklaard. Drie partijen gaan het blad opnieuw uitgeven en de website beheren: homoglossy Winq Media, Gay.nl en OUTTV. Ze hebben de voorraden en activiteiten van de Gay Krant overgenomen. Bestaande abonnees krijgen het blad in ieder geval tot het eind van hun abonnementsperiode. Dat heeft een medewerkster namens de curator laten weten.

Waarschijnlijk worden de activiteiten vanuit Amsterdam voortgezet. Hoofdredacteur Edwin Reinerie van Winq Media vindt het ‘nog te vroeg om uitspraken te doen over wat er met het personeel van de Gay Krant gebeurt. De komende dagen zijn er gesprekken met de werknemers. Wanneer de eerste nieuwe Gay Krant uitkomt, is nog niet bekend.

Lees ook:GayKrant gaat samen verder met Winq
Lees ook:Gay Krant wordt maandblad
Lees ook:Winq Magazine viert tienjarige jubileum met Autumn Ball
Lees ook:Gay&Night Magazine broedt op overname Gay Krant
Lees ook:Leonardo Da Vinci invloedrijkste homo aller tijden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gay Krant maakt doorstart

  1. Peter

    Ik hoop dat de gay krant dan ook weer los verkrijgbaar gaat worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>