Paris Hilton schijnt van homo’s te walgen

Paris Hilton schijnt te walgen van homo’s. In een taxi in New York werd stiekem een gesprek opgenomen tussen de blondine en een vriend. Het fragment is te beluisteren op Radar Online, een Amerikaanse entertainmentsite. ‘Ze zijn walgelijk. De meesten zullen wel aids hebben’, zei de erfgename van hotelketen Hilton als reactie op het verhaal van haar homoseksuele vriend over een app die homo’s gebruiken om te daten. Hilton zei dat ze doodsbang zou zijn als ze homo was: ‘Je sterft aan aids.

’Een woordvoerder van de hotelketen zwakte haar uitspraak af: La Hilton zou ermee hebben willen zeggen dat ‘onveilige seks voor iedereen gevaarlijk is en dat het kan leiden tot een levensgevaarlijke ziekte’. Hij zei dat ze homo’s ‘absoluut niet wilde beledigen’.  Haar walging zou over de apps gaan en niet over homo’s in het algemeen: ze ‘zou zich nooit negatief uitlaten over iemands geaardheid’.

Lees ook:Gonorroe HO41 ‘gevaarlijk, maar niet erger dan aids’
Lees ook:TV-evangelist VS: ‘homo’s willen christenen laten opsluiten’
Lees ook:Orale seks niet zonder gevaar
Lees ook:Aartsbisschop voelt zich niet begrepen
Lees ook:Michelle Visage: ‘Perez Hilton zet roze gemeenschap een halve eeuw terug’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>