Tv-tip: The Invisible Man

Donderdag 23 augustus zendt de IKON op Nederland 2 vanaf 23.40 uur ‘The Invisible Man’ uit, en documentaire over drie Palestijnse homo’s die illegaal in Israël wonen. Ze zijn gevlucht naar Israël, uit angst voor de Palestijnse Geheime Dienst. Vanwege hun geaardheid worden ze in eigen land gemarteld. Ze zijn ondergedoken in Tel Aviv, maar zijn ook daar hun leven niet zeker, als Palestijnen in Israël.

 

Het beloofde land blijkt een gevangenis. De Israëlische regering verbiedt hulp aan Palestijnse illegalen. De mannen lijken aan hun lot overgeleverd en leven een dubbel leven. De film won de Special Jury Award DoxAviv 2012. Regie: Yariv Mozer.   

Lees ook:Tv-tip: The Invisible Man
Lees ook:Vrouwen aan de macht in Israël
Lees ook:Dana International speelt Cruela de Vil
Lees ook:Bloedbad in homocentrum Tel Aviv
Lees ook:Israël heeft primeur met Dancing with … twee vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>