Duitse homo na seksspel gekookt en aan stukken gehakt

Duitsland is opnieuw opgeschrikt door een kannibalistische lustmoord. Volgens de Duitse politie is een seksspel met zijn partner ‘volledig uit de hand gelopen’. De agenten troffen een vermiste Duitser vermoord aan in een appartement in Berlijn. Carsten Srock (37) was drie weken spoorloos voor de politie zijn gruwelijk verminkte lichaam vond. Zijn lichaamsdelen waren met een bijl of met een mes van zijn romp gehakt en in plasticfolie gewikkeld. Het hoofd werd apart aangetroffen en was volgens de politie gedeeltelijk gekookt.

De 43-jarige eigenaar van het appartement ondernam een zelfmoordpoging en belde de hulpdiensten, toen de poging was mislukt. Ambulancepersoneel trof hem aan in een plas bloed naast de lichaamsdelen van zijn partner. Het personeel schakelde de politie in, die hem in het ziekenhuis verhoorden: daar heeft hij de moord bekend, aldus een woordvoerder van de aanklager. In 2001 vond in Duitsland een zelfde soort lustmoord plaats. 

Lees ook:Dode man gevonden in cruisegebied bij Roermond
Lees ook:Opnieuw sprake van kannibalisme in Duitsland
Lees ook:Canadese pornokiller schuldig aan moord
Lees ook:Platform Keelbos erin geslaagd homo-ontmoetingsplaats open te houden
Lees ook:Scholenproject antidiscriminatie mislukt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>