Tv-tip: Lady Gaga op Nederland 3

Zaterdagavond besteedt BNN aandacht aan popster Lady Gaga op Nederland 3, met om 21.50 uur Gaga bij Gaultier en aansluitend vanaf 22,50 uur The Monsterball Tour.  De opnames werden gemaakt in de Madison Square Gardens in New York, waar ze haar tournee afsloot die over de hele wereld was uitverkocht. Zelf omschrijft de wereldster haar tournee als ‘de eerste pop-elektro-opera’.

Lady Gaga verschijnt met haar dansers in 15 verschillende outfits en een speciaal voor haar opgepimpte Rolls Royce. Jean Paul Gaultier is een van de grootste mode-iconen ter wereld. Beide beroemdheden hebben altijd naar elkaar opgekeken, maar elkaar nooit ontmoet. In ‘Gaga by Gaultier’ vraagt de modekoning in zijn atelier in Parijs de zangeres het hemd van het lijf: over haar bliksemcarrière, roddels, seks, drugs, familie en optredens.

Lees ook:Lady Gaga’s DJ Lady Starlight in Paradiso, na haar show in de Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Lady Gaga treedt op in Gelredome
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland
Lees ook:Lady Gaga wil duet met Susan Boyle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>