Pieter-Dirk Uys brengt Deperate First Ladies in Carré

Maandag 21 november 2011 is Koninklijk Theater Carré in Amsterdam het domein van de Pieter-Dirk Uys. De Zuid-Afrikaanse cabaretier komt met zijn nieuwe voorstelling ‘Desperate First Ladies’ naar Nederland en viert zijn dertigjarig jubileum als one-man artist. In de show geven allerlei bekende vrouwen uit het rijde oeuvre van de artiest acte de présence, zoals Evita Bezuidenhout (klik hier voor filmpje), de ‘bekendste witte vrouw van Zuid-Afrika’. Ze is inmiddels zo beroemd dat ze een eigen kookboek en zelfs een naar haar vernoemde boulevard heeft.

Maar ook dames als Grace Mugabe, Winnie Mandela en Moeder Teresa komen voorbij. Uys bespreekt niet alleen de Zuid-Afrikaanse politiek en de wereldproblematiek, maar ook wat ons in Nederland bezighoudt. De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Dochter Desmond Tutu legt priesterambt neer om met vriendin te kunnen trouwen
Lees ook:Heldenontvangst voor Zuid-Afrikaanse hardloopster
Lees ook:Atlete Caster Semenya houdt wereldtitel
Lees ook:Zuid Afrika: gratis PrEP
Lees ook:Imam trouwt homostel in Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>