Rugbyspeler ontwaakt als homo na ongeluk

Een rugbyspeler die door een beroerte bewusteloos raakte, werd wakker als homo. Chris Birch (26) viel vijftig kilo af, heeft rugby opgegeven, verliet zijn verloofde verlaten voor een 19-jarige vriend en zegde zijn baan bij een bank op om kapper te worden.  ‘Ik was homo toen ik wakker werd en dat ben ik nog steeds’, zei Chris tegen de Daily Mail.

 

‘Het klinkt gek, maar toen ik bijkwam, voelde ik me meteen anders.’ Het ongeluk gebeurde toen hij een salto wilde maken voor vrienden en van een helling afviel. Hij brak zijn nek en kreeg een beroerte.Volgens zijn neuroloog kan door de beroerte een ander deel van zijn hersenen zijn geopend. Twee jaar geleden kon de Brit Alan Brown na een beroerte plotseling tekenen en schilderen.

Lees ook:Tv-tip: Boys Don’t Cry
Lees ook:Amandelen verwond na orale seks
Lees ook:Ronnie Tober met pensioen
Lees ook:Politie zoekt getuigen na mishandeling homo in Amsterdam
Lees ook:Opnieuw homo gemolesteerd in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rugbyspeler ontwaakt als homo na ongeluk

  1. Peter

    Dit bericht is al zo ontzettend oud. Volgens mij heb ik het al ergens gelezen in september van dit jaar…. Iedereen neemt alles maar klakkeloos over van de ‘grote’ media.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>