Mannelijke double in clip Britney Spears

Britney Spears heeft haar nieuwe videoclip gelanceerd: ‘Till The World Ends’ (klik hier voor de video). Een aantal fans beweren dat de Amerikaanse zangeres een mannelijke stand-in heeft gebruikt bij een aantal dansscènes. Anderen denken dat ze zelfs meerdere doubles gebruikte, waaronder ook vrouwen. Het is niet de eerste keer dat Britney Spears ervan wordt ‘beschuldigd’ stand-ins te gebruiken. In de videoclip van haar vorige single ‘Hold It Against Me’ zou ze volgens kwade tongen zelfs helemaal niet gedanst hebben, maar haar woordvoerder ontkende dat. 

 

Oordeel zelf over de clip via YouTube: ik kon er geen doubles in herkennen, maar wellicht werd ik in de snel afwisselende dansscènes een beetje te veel afgeleid door al het mannelijk schoons om haar (of haar stand-in) heen…

Lees ook:Britney Spears in veelbesproken documentaire
Lees ook:Britney Spears als gay icoon: ‘Work Bitch’
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland
Lees ook:Hartverwarmende brief Britney Spears aan suïcidale homo-fan
Lees ook:Fifty Shades of Grey ‘helemaal niet sexy’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>