Lady Gaga gasthoofdredacteur Metro

Dinsdag 17 mei 2011 is zangeres Lady Gaga één dag hoofdredacteur van alle edities van het gratis dagblad Metro, in aanloop van de release van haar langverwachte album ‘Born This Way’. Ze werkt vanaf de centrale redactie in Londen en heeft al aangegeven kwesties rondom gelijkheid en individualiteit uit te willen lichten. Ze zal artikelen selecteren en becommentariëren. Een fan van Gaga maakt kans die dag met haar samen te werken: Metro houdt een wedstrijd waarbij de winnaar de redactieassistent van Gaga wordt.

 

Deelnemers moeten vertellen wat hen ‘born this way’ maakt. ‘Ik ben geboren om dapper te zijn’, zei Gaga, ‘Ik ben geboren om mijn artistieke visies te volgen.’

Lees ook:Lady Gaga zoekt transseksuelen voor nieuwe clip
Lees ook:Lady Gaga ‘te veel naar Madonna gekeken’
Lees ook:Lady Gaga lanceert Born This Way Foundation
Lees ook:Lady Gaga in ondergoed bij honkbal
Lees ook:Lady Gaga herstelt van heupoperatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>