Marjolein van Houweling in Paradiso

De Amsterdamse poptempel Paradiso verwelkomt op maandag 13 december 2010 schrijfster Marjolein Houweling tijdens ‘Women in Paradise’. UPDATE: De avond gaat gwoon door, maar wegens privéomstandigheden kan de schrijfster niet komen. Zij zal een lezing/performance houden over haar nieuwe roman ‘Andermans Ogen’. De ‘Women in Paradiso Clubnight’ is een maandelijkse talkshow met live optredens. De roman ‘Andermans ogen’ is ‘een baanbrekend boek vol humor, boordevol ideeën, de Bijlmer en kunst’, aldus het persbericht. De zaal gaat open om 18.30 uur, de lezing/voorstelling begint om 19.00 uur. De toegang kost 5 euro (inclusief daglidmaatschap).

 

Thomas Verbogt prees het boek met de woorden: ‘Het proza van Marjolein Houweling is licht en mooi laconiek, terwijl het voortdurend intens blijft. Er zit ook altijd dwingende swing in. Haar werk doet dan ook meteen mee met je eigen leven.’ Women in Paradise is ontstaan in 2005 als een jaarlijks terugkerend festival ter viering van Internationale Vrouwendag (8 maart) voor een publiek van vrouwen én mannen. De programmering gaat uit van de kracht van de vrouw en bestaat dan ook uit sterke, inspirerende vrouwelijke artiesten, kunstenaars, schrijfsters en andere gasten met diverse achtergronden.

Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam, 020- 626 45 21, [email protected], Facebook: www.facebook.com/paradiso.amsterdam, Twitter: www.twitter.com/paradisoadam

‘Andermans Ogen’: roman, 300 pagina’s, ISBN 978-90-816019-1-7

Lees ook:Parooltheater – Marjolein Houweling
Lees ook:Crisis in de Gay Capital: waar gaat dat over?
Lees ook:Dolly Bellefleur stopt met Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein
Lees ook:Document Our History Now: documentaires van en voor Oost-Aziatische LGBT’s
Lees ook:Opnieuw doet Facebook een homo-item in de ban

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>