Homohater nieuwe rechterhand Wilders

Geert Wilders heeft de in België omstreden Paul Belien aangesteld als adviseur en rechterhand. Dat meldt het dagblad AD. De Vlaamse journalist staat bekend als aartsconservatief en  een homohater. Europa raakte in de 17e eeuw in moreel verval door de opkomst van de Verlichting, aldus de katholieke Belien, die ook tegen abortus, euthanasie en homorechten is.  Hij vindt dat het moet kunnen als mensen homoseksualiteit een afwijking noemen.

 

De Gay Pride noemt hij een perverse vertoning, om nog maar te zwijgen van Pink Christmas, dat sinds twee jaar rond kerstmis in Amsterdam plaatsvindt. De PVV is sterk voorstander van homorechten, verzet zich fel tegen homodiscriminatie en heeft in een reactie in het AD laten weten dat Belien andere standpunten over homozaken erop nahoudt als de beweging van Geert Wilders.

Lees ook:COC wil duidelijkheid over homofobe adviseur Wilders
Lees ook:Wilders moet naar Londen kunnen komen
Lees ook:Roze kerst 2011
Lees ook:ProGay wil Roze Kerst in Amsterdam
Lees ook:Galakoor kerstconcert 18 december in de Westerkerk Amsterdam

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Homohater nieuwe rechterhand Wilders

 1. H.D.B. Go

  Ach Geert Wilders, de Venlose kibboetsganger, de leeuw van Juda kan van nu af aan de Belg (Vlaming)Paul Belien aan zijn PVV lul laten trekken. Want daarvoor heeft Geert Wilders géén tijd voor.

    /   Reply  / 
 2. J Panhuis

  Misschien mag ik vragen welke Vrijheid deze partij voor staat , meneer wilders (kleine letter ) staat geen enkele vrijheid toe
  zelfs zijn eigen vrijheid is omringt door bewaking , zijn vrijheden is voor elke democratie een beperking !! Ecco Homo en hoort zijn negatieve uitspraken.

    /   Reply  / 
  1. melkquelk

   @Panhuis: een aantal punten:

   a) “welke Vrijheid deze partij voor staat” = de vrijheid om anders te denken dan jou bvb

   b) “zijn vrijheden is voor elke democratie een beperking” als vrijheid een beperking voor democratie is dan veeg ik mijn achterste met uw begrip van democratie; trouwens de zin heeft 2 taalfouten

   c) “Ecco Homo” ?? is er sprake hier van een schoenmerk of van Latijns (ecce homo)?

     /   Reply  / 
 3. Drs B

  We leven in een vrij land. Iedereen mag denken en zeggen wat hij/zij wil. Zo ook met deze man. Vrijheid van meningsuiting heet dat en daar is niets mis mee. Ook niet als je het met zijn ideeën niet eens bent. Prima toch ? Ik lees trouwens niets van homohater. Hij is het er niet mee eens en vindt de Gay Pride verwerpelijk. Misschien heeft hij daar wel gelijk in.
  De hetero’s doen ook niet zulke rare dingen.

    /   Reply  / 
  1. S. Westerveld

   Vrijheid van meningsuiting is nog wel meer dan ten strijde trekken tegen. Niemand hoeft te gaan knuffelen met iemand die die niet ziet zitten, echter oproepen en publiekelijk veroordelen van anderen als publiek figuur is een ideologie verspreiden. Zelfs dat mag, maar dan zo ongelooflijk krom gaan redeneren zoals jij doet en diegene die tegen die ideologie vechten om hun oren slaan met echte vrijheden slaat als een tang op een varken. Om dan vervolgens nog te zeggen dat de hetero’s geen parade hebben geeft ook weer aan waar je werkelijk staat en dat mag, maar verberg je gore mening niet achter zogenaamde normphes of superieuriteit, want de vrijheid van meningsuiting is dat men je ook om je mening mag veroordelen en ook benoemen/ontmaskeren.

   Verberg je zielige mening niet achter schijnheilige argumentatie, kom uit de kast en laat zien waar je door gedreven wordt, de rest is gewoon laf geouwehoer.

     /   Reply  / 
   1. sportingact

    Ben het helemaal eens met Drs.B. Iedereen heeft een mening en een reden waarom Wilders de mogelijke roeping is. In dit geval hebben ruim 1.5 miljoen Nederlanders dezelfde reden en mening en die kan men niet wegzetten als tokkies van de samenleving. Deze mensen moeten gehoord worden. Ben ik persoonlijk blij met de PVV? Ja.
    Heb ik op de PVV mijn stem uitgebracht? Neen, want die gaat dit keer naar de VVD. Ben ik heel eerlijk in. Voor mij NOOIT, u leest het goed? NOOIT meer links of Christelijk. Links en Christelijk zijn anno 2010 de doodsteek voor homo nederland. Is mijn mening, en die mag ik hebben hoop ik. NOOIT meer PvdA, Groenlinks of D66. De SP reken ik niet eens mee, die doen sowieso helemaal niets.
    Al die linkse partijen lullen prachtig en willen je stem, maar zodra ze uitgeluld zijn en je stem hebben, zie en hoor je ze niet meer. En ik kan niet op een partij stemmen die gaybashers (homohaters) verdedigd tot het bot en tegelijkertijd met homo’s meelult. Dat is de meest arrogante schijnheiligheid ten top.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>