Gay & Lesbian Films Summer Tour 2010

Donderdag 17 juni 2010 start bioscoop Rialto Amsterdam de jaarlijkse serie roze films: de Gay & Lesbian Summer Tour 2010 met de openingparty ‘One Love’ en sluit af tijdens de Gay Pride op 5 augustus met de vertoning van de ‘best of gay & best of lesbian’ (2012: klik hier). Zondag 25 juli is de jaarlijkse Gay & Lesbian Film marathon: dan worden alle films vanaf 13.00 uur achter elkaar vertoond. Op het programma staan tien nieuwe roze films die niet eerder in Nederland te zien waren.

 

Naast Rialto zijn de films tot eind augustus te zien in elf steden in het land. Maandag 21 tot en met vrijdag 25 juni draaien roze films in filmhuis De Lieve Vrouw in Amersfoort, in het kader van de roze week. De deelnemende filmhuizen zijn: De Lieve Vrouw in Amersfoort, Rialto Amsterdam, Filmhuis Den Haag, Lantaren-Venster Rotterdam, Images Groningen, Verkadefabriek Den Bosch, Filmtheater Hilversum, Focus Arnhem, Lumière Maastricht, Lux Nijmegen en ’t Hoogt in Utrecht. Voor meer informatie over waar en wanneer welke film draait: klik hier.

Lees ook:Gay and Lesbian Summer Festival 2014
Lees ook:Gay & Lesbian Films Summer Tour 2009
Lees ook:Gay & Lesbian Summer Film Festival 2016
Lees ook:Gay & Lesbian Summer Festival
Lees ook:Gay & Lesbian Film Marathon in Rialto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>