TROS heeft gefaald met Songfestival

De TROS heeft gefaald met het Songfestival. Dat zegt Gordon in de Telegraaf. Dat hij met de twee andere Toppers vorig jaar in Moskou óók niet verder kwam dan de halve finale, weerhoudt hem er niet van stevig tekeer te gaan: hij vindt dat ‘ons belastinggeld is verkwanseld door de TROS. Dat Sineke heeft verloren ligt aan de oubolligheid van alles. De instelling van de TROS is uit de jaren ’80. Daar red je het nu niet meer mee.’

 

Wat de inzending vorig jaar betreft, wast Gordon zijn handen in onschuld: ‘Vorig jaar hebben we met de Toppers extra geïnvesteerd en keken er meer dan vier miljoen mensen. Toen haalden we het niet, maar we hadden wel ons best gedaan.’ Hij vindt dat er een stuurgroep moet komen ‘die gaat bepalen hoe het nu verder moet: het Songfestival is in Nederland ten dode opgeschreven als we nu niet en masse in opstand komen tegen deze absurde inzending van de TROS.’ Bekende Nederlanders rollebollen over elkaar heen met hun mening over ‘onze’ inzending voor het Songfestival. Maar … eigenlijk doen we dat met elkaar al jááren! Wat dat betreft is er niets nieuws onder de zon, of die inzending nou spetterde of niet. In het verleden waren ze wel vaker oubollig; ook dát is niets nieuws. En vanavond? Toch maar kijken? X-factor beleeft ook haar finale vanavond, en België 2 (Canvas) zendt live de finale van het Elisabeth Pianoconcours 2010 uit. Ik denk dat ik dat véél leuker vind!

Lees ook:NOS verpatst Songfestival aan TROS
Lees ook:Toppers zonder pakken met lichtjes in halve finale
Lees ook:Joling verlaat Toppers na ordinair homo geruzie
Lees ook:Toppers voor Nederland naar Songfestival
Lees ook:Inzendingen stromen binnen voor TROS Songfestival

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “TROS heeft gefaald met Songfestival

 1. drechthuis

  Ik ben het wel enigzins eens met Gordon, maar toch had ik mijn mond gehouden als ik hem was geweest. Over het songfestival: het lijkt niet uit te maken wat er naar toe gezonden wordt door ons! Als ik naar alles kijk wat wel de finale heeft gehaald: het is gewoon brandhout!

    /   Reply  / 
 2. frank

  Als je verbeten niet meer om je heen kijkt en gefrustreerd met je eigen bezig bent, tja dan is de lol er vanaf.
  Met stampot win je nauwelijks een culinaire ster en met het liedje van Sieneke blijkbaar geen bloempot in Europa. Ookal was Sienekes stampot technisch gezien misschien niet slecht, je moet er wel van houden.

  Klantgericht is anders. En stop nu eens met dat kinderachtig gedoe a la als ik nu nog een keer van jou verlies, ben ik je vriend/in niet meer.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>