Elton John: ‘Jezus was meelevende homo’

‘Jezus was homo’. Dat beweert de Britse zanger Elton John. Het Engelse roddelblad The Sun van vandaag bericht over zijn controversiële uitspraak in een interview met een Amerikaans blad. De 62-jarige popster denkt dat Jezus ‘een meelevende, superintelligente homoseksuele man was die problemen van mensen goed begreep.’

Sir Elton John voegt eraan toe: ‘Jezus wilde dat we liefdevol en vergevingsgezind zijn. Ik weet niet wat mensen zo wreed maakt. Probeer maar eens een lesbische vrouw te zijn in het Midden-Oosten: dan ben je ten dode opgeschreven.’

Lees ook:Elton John schrijft musicalfilm over aids
Lees ook:Moeder Elton John huurt look-a-like voor haar 90e verjaardag
Lees ook:Sir Elton John: ‘Mijn grootste wens is dat aids verdwijnt’
Lees ook:Geen adoptiekind uit Oekraïne voor Elton John
Lees ook:Elton John zou alles inruilen voor tiener die aan aids stierf

1 Reacties // Reageer

One thought on “Elton John: ‘Jezus was meelevende homo’

  1. Mat

    Jezus had ook 12 minaars!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>