Gay Rugbyspeler Gareth Thomas zoekt love

Gareth Thomas, de rugbyspeler uit Wales die vorige maand uit de kast kwam, zegt dat hij op zoek is naar love. In het Britse homoblad Attitude Magazine hield hij zijn eerste ‘gay interview’ onder de titel ‘Ik wil het homo rolmodel zijn dat ik zelf nooit had’. Hij is naar eigen zeggen in staat is om veel liefde te geven, ook al ziet hij er uit als ‘a tough f**cker’. Hij zei: ‘Veel homo’s zijn op zoek naar liefde: ik ook. Het idee is opwindend om tegen mekaar aan te schurken en tv te kijken, in staat te zijn warmte aan iemand te tonen.’ Hij zei ook te hopen deel van de homogemeenschap uit te maken en dat mensen zijn coming out respecteren. 

Thomas ontkent geruchten dat hij noodgedwongen uit de kast kwam, omdat de media hem op de hielen zaten. Hij zei er ‘geen reden voor te hebben: ik heb geen vriend, geen kinderen. Ik werd niet onder druk gezet, ik ben niet op heterdaad betrapt. Ik heb het gedaan omdat ik wil dat mensen de vrijheid moeten hebben openlijk homo te zijn.’ De voormalig rugby captain, die honderd interlands achter zijn naam heeft staan, zei in december dat hij sinds zijn coming out ‘amazing respons’ van het publiek had ontvangen.

Lees ook:Rugbyspeler komt uit de kast
Lees ook:Butler in Downton Abbey probeert te ‘genezen van homoseksualiteit’
Lees ook:Tom Daley is ‘helemaal homo’
Lees ook:UK: 10 procent voetbalfans keert eigen club de rug toe als speler uit de kast komt
Lees ook:Olympisch zwemkampioen Australië uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>