Arrestatie Gerard Joling is nep

Dinsdagavond werd Gerard Joling gearresteerd. Er circuleerde al gauw een filmpje op internet, waarop te zien is hoe hij uit zijn huis wordt gehaald, zich verzet tegen de arrestatie en naar een politieauto wordt gevoerd. Het management van de Topper bevestigde al gauw dat het om Joling ging, maar. Uiteindelijk bleek het om opnames te gaan voor een reclamefilmpje voor het merk Remia, waarvan Joling al jaren het boegbeeld is.

Bij nadere bestudering van het filmpje bleken de agenten meerdere sausflessen in hun handen te hebben en is het merk Remia te zien in één van de laatste shots. Verder was Joling met zijn handen vóór zijn lichaam geboeid; normaal boeien agenten hun boeven altijd met de handen achter het lichaam vast. Het bedrijf heeft inmiddels bevestigd dat het om een reclamefilmpje gaat. Het was dus een commerciële stunt. Clown Bassie haalde ook al eens een reclamestunt uit, door de wereld te laten weten dat hij een fan (een jonge vrouw) zwanger zou hebben gemaakt.

Lees ook:Bearforce1 in Ahoy bij Gerard Joling
Lees ook:Homo’s in videoclip nieuwe single Gerard Joling
Lees ook:Voetballers en homo-erotiek
Lees ook:Gerard Joling door fan bedreigd
Lees ook:Gerard Joling in de clinch met Bridget Maasland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Arrestatie Gerard Joling is nep

  1. Dhr. D.W. Kievit

    Nog een goede reden waarom ik geen Remia koop, want als ik ergens een hekel aan heb is het die Joling wel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>