Yasmine drie keer bovenin Homo Top 100

De lesbische zangeres en tv-presentatrice Yasmine is nog altijd absolute favoriet voor veel roze Belgen. In juni dit jaar pleegde ze op 37-jarige leeftijd zelfmoord. Ze was een icoon voor veel lesbo’s en staat zeven keer in de 6e editie van de homo Top-100 van Vlaanderen, drie keer bij de eerste vijf en nummer één met ‘Porselein’ (vorig jaar op 37).

‘Meisjes aan de macht’ staat op nummer drie (vorig jaar op 32) en ‘Ik was zo graag bij jou gebleven’ op nummer vijf (nieuw in de top-100). Deze lijst wordt samengesteld door internetbezoekers: dat kunnen zowel holebi’s als hetero’s zijn.  

Lees ook:Elton John is machtige Engelsman
Lees ook:Cheffin van Lloyd’s of Londen bovenaan in lijst machtigste LGBT-zakenmensen ter wereld
Lees ook:Hugh Jackman meest sexy man 2008
Lees ook:Stratenfestival-programma bij COC Zwolle
Lees ook:Conchita populaire zoekterm in 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>