Desperate Housewives krijgt opvolger

Marc Cherry, de creator van de ook bij de roze medemens immens populaire tv-serie ‘Desperate Housewives’, werkt aan een nieuwe serie voor het volgende seizoen op de Amerikaanse tv-zender ABC. Volgens de Hollywood reporter wordt de show niet de geplande spin-off van Desperate Housewives, maar een standalone show.

De serie over een paar huisvrouwen in een ogenschijnlijk gezapige Amerikaanse buitenwijk won een Emmy en een Golden Globe en was in 130 landen over de hele wereld te zien. Cherry werkt aan de serie met uitvoerend producers Sabrina Wind en Alexandra Cunningham. Het raamwerk staat al vast; verwacht wordt dat de nieuwe serie dezelfde toon zal krijgen als de vijf-jaar oude dramaserie van ABC.

Lees ook:Desperate Housewives nieuwe buren
Lees ook:Comeback van komedieserie Will & Grace te zien bij TLC (vanaf 3 oktober)
Lees ook:Will & Grace vanaf 3 oktober met16 nieuwe afleveringen op de buis
Lees ook:Postuum Golden Globe voor Heath Ledger
Lees ook:Golden Girls als lesbo’s – eerbetoon aan Blanche

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>