Gay & Lesbian Films Summer Tour 2009

Donderdag 11 juni 2009 had bioscoop Lux in Nijmegen de eer om als eerste te beginnen aan een serie homofilms: de Gay & Lesbian Summer Tour 2009 (editie 2012: klik hier). Tot eind augustus zijn er tien nieuwe roze films te zien in tien filmhuizen in het land. Daarnaast komen er een aantal specials: op zaterdag 20 juni (Roze Zaterdag) biedt Filmhuis Den Haag een Zij aan Zij special voor de lezeressen van deze lesbo glossy. Zondag 26 juli zijn alle tien films te zien op één dag tijdens de Gay & Lesbian Summer Marathon in Rialto Amsterdam.

 

Donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus zijn The best of de Gay & Lesbian Summer Tour 2009 te zien in Rialto Amsterdam. De deelnemende filmhuizen zijn: Rialto Amsterdam, Filmhuis Den Haag, Lantaren-Venster Rotterdam, Images Groningen, Verkadefabriek Den Bosch, Filmtheater Hilversum, Focus Arnhem, Lumiere Maastricht, Lux Nijmegen en ‘t Hoogt Utrecht. Voor meer informatie over waar en wanneer welke film draait: zie website. Alle films uit deze tour komen later dit jaar uit op DVD bij Homescreen.

Lees ook:Gay & Lesbian Film Marathon in Amsterdam
Lees ook:Gay & Lesbian Film Marathon in Rialto
Lees ook:Gay & Lesbian Films Summer Tour 2010
Lees ook:Gay & Lesbian Summer Festival
Lees ook:Gay and Lesbian Summer Festival 2014

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gay & Lesbian Films Summer Tour 2009

  1. Pingback: Gay & Lesbian Films Marathon in Amsterdam | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>