Gordon zet zich schrap in Moskou

Als de geplande Gay Parade in Moskou komende zaterdag met geweld wordt neergeslagen, wil Gordon de finale van het Eurovisie Songfestival boycotten en linea recta terug naar huis vliegen. De Russische homobelangenvereniging wil zaterdag 16 mei – op de finaledag van het Eurovisie Songfestival – een homo-optocht door Moskou houden, maar de burgemeester van de Russische hoofdstad heeft gewaarschuwd dat er ‘keihard zal worden opgetreden tegen elke poging van seksuele minderheden om illegaal te demonstreren.’

 

De burgemeester vergeleek homo’s met duivels. Gordon is des duivels en verklaarde: ‘Als er geweld wordt gebruikt, vlieg ik onmiddellijk terug naar Nederland.’ Jeroen van der Boom en René Froger willen eerst de halve finale van komende donderdag afwachten. Het is nog maar de vraag óf de Toppers de finale halen: op goksites op internet staan ze er met hun liedje ‘Shine‘ slecht voor.

Lees ook:Toppers naar Moskou vertrokken
Lees ook:Geen finale, dan doet Gordon mee aan Moskou Pride
Lees ook:Wat gebeurt er nu de Toppers niet door zijn?
Lees ook:Jeroen van der Boom nieuwe Topper
Lees ook:Gordon wellicht terug als Topper

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gordon zet zich schrap in Moskou

 1. Ben

  Wat en kinderlijk figuur. Het moet allemaal gaan zoals het grote kind het wil. Zo zijn de probelemen ook begonnen net Gerard Joling. Gordon gooit steeds zijn eigen glazen in en is een egoist. Ook in de jury bij Xfaxtor schold hij Erik voor LUL uit. Dank zij Erik zat hij er nog ondanks dat Erik niet het excuus vroeg van Gordon. Later schold hij hem vor de 2e keer uit.
  Laar die Gordon de stront inzakken; hahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa

    /   Reply  / 
 2. Samantha

  Go Gordon , ik snap dat land zoizo al niet .
  het was helemaal drama geweest als joling er nog was geweest …..

  maaar ik ben zelf Bi , en ik snap die landen en die mensen daar echt niet hoezo de duivel .
  gwn normaal beetje bi :P

  I love amy , sinds 15April09 I hope Forever

  xxx

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Dreigement Gordon haalt de wereldpers | Gay

 4. klaas

  mannetje?gordon verschikelijke grote mond,maar een grote schijtlaars!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>