Robbie Williams in sketch Little Brittain

Vrijdag is het Red Nose Day op de Britse tv-zender BBC 1: de jaarlijkse comedy avond, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Comic Relief, het grootste Britse goede doeleninstituut. Comedians, tv-sterren en andere bekende Britten zullen te zien zijn in allerlei speciaal voor deze avond opgenomen sketches. De popzanger Robbie Williams treedt op in een sketch van Little Brittain. ‘Je kunt gewoon geen ‘nee’ zeggen als ze je vragen om deel te nemen aan een Little Brittain sketch voor Comic Relief,’ zei Williams. ‘Maar ik moet bekennen dat het verkleden tot Amerikaans kind in een schattig jurkje me aanstond.’

Williams speelt Candy Marie-Candy, vriendin van Ellie Grace, die wordt neergezet door de openlijke homo Little Brittain ster Matt Lucas. David Walliams speelt de moeder van Ellie. Zie foto van de BBC. Walliams zei: ‘Robbie is absoluut briljant in de sketch. Hij zou zo fulltime comedian kunnen zijn, als hij dat zou willen.’ Eerder was de zanger op YouTube te zien in de hilarische Little Brittain sketch ‘I’m a lady’ (filmpje: klik hier). Daarin werd hij in een lady’s shop door de twee als lady’s verklede comedians getransformeerd tot beeldige 19e-eeuwse juffrouw met een strak korset, sleep en parasolletje. Helaas is het filpje van het web afgehaald.’

Lees ook:Comic Relief op BBC met vette roze knipogen
Lees ook:Little Brittain’s David Walliams voedde maar al te graag geruchten dat hij homo was
Lees ook:Robbie Williams: ik ben 49% homo omdat ik een musicalfan ben
Lees ook:Robbie Williams loopt voedselvergiftiging op – concert in ArenA gaat door
Lees ook:Tv-tip: muzikaal snoepen op Oudejaar

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Robbie Williams in sketch Little Brittain

  1. Pingback: Comic Relief op BBC met vette roze knipogen | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>