Roze filmweek in Delft

De Delftse homowerkgroep DWH en Filmhuis Lumen organiseren het eerste Delfts Film Gayvenement. Van donderdag 26 februari tot het met zondag 1 maart 2009 vertoont de bioscoop vijf films met een roze randje. De films vormen een bescheiden selectie uit bijna veertig jaar homogeschiedenis. Donderdag wordt de film ‘Milk’ vertoond, die voor een serie Oscars is genomineerd. Vrijdag ‘The Picture of Dorian Gray’,  zaterdag “Fucking Different’,  zondagmiddag 17.00 uur ‘Benzina’ en Pink Narcissus’. De avondvoorstellingen beginnen om 19.45 uur. Donderdag is een feestelijke openingsavond. Vrijdag is er bij DWh aan de lange geer 22 een afterparty. Zondag is er een arrangement mogelijk om beide films te zien, met tussen door een buffet.

Lees ook:‘Carol’, ‘The Danish Girl’ en Sam Smith genomineerd voor Oscars
Lees ook:Gay & Lesbian Films Summer Tour 2009
Lees ook:Queer & Asian: roze onderdeel CinemAsia Filmfestival Amsterdam
Lees ook:Roze Filmdagen in Ketelhuis Amsterdam
Lees ook:Gay India op Amsterdam India Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>