Postuum Golden Globe voor Heath Ledger

De vorig jaar overleden Amerikaanse acteur Heith Ledger heeft postuum een Golden Globe ontvangen voor zijn vertolking van The Joker in de Batmanfilm ‘The Dark Knight’. De regisseur van die kaskraker, Christopher Nolan, nam de Globe voor de familie van Ledger in ontvangst en zei: ‘Hij zal ontzettend gemist, maar nooit vergeten worden.’ Samen met acteur Jake Gyllenhaal speelde hij in de film ‘Brokeback Mountain’. Die film won drie Oscars en geldt inmiddels als ware gay klassieker.

Lees ook:Acteur ‘Brokeback Mountain’ dood aangetroffen
Lees ook:Brokeback Moutain in Italië gecensureerd uitgezonden
Lees ook:Meest sexy homo -en lesbo-iconen
Lees ook:Johnny Depp meest sexy man 2009
Lees ook:Auteur Brokeback Mountain: ‘had ik dat verhaal maar nooit geschreven’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>