Paul de Leeuw viert Feest

Paul de Leeuw zit 25 jaar ‘in het vak’ en dat wordt gevierd. Dit weekend is het opblijven geblazen voor de liefhebbers van ‘s lands knuffelhomo, met een 12 uur durende marathonuitzending op Nederland 1 van ‘Mooi! Weer de Leeuw‘ op zaterdag 29 november van 20.25 uur tot de volgende ochtend 08.30 uur. Met wensen, een bijzondere ‘Ranking the Stars’, een ontbijtshow met Linda de Mol, Toppers in Concert, een parodie op Nachtsuite en oude bekenden.


De 350 toeschouwers worden iedere twee uur ‘ververst’ door een frisse en uitgeslapen groep, om te voorkomen dat de kijker thuis tegen gapende en indommelende mensen aan zit te kijken. In 1983 maakte Paul de Leeuw zijn debuut op het cabaretfestival Cameretten, waar hij de Persoonlijkheidsprijs kreeg. Sindsdien won hij tal van prijzen. De coryfee staat tot 2011 onder contract bij de VARA. ‘De komende 25 jaar ga ik gewoon door met het maken van tv-programma’s', zei hij tegen Veronica magazine, ‘Als het moet zelfs voor Omroep Max.’ Onlangs richtte hij zijn eigen productiebedrijf EVA op, waarmee hij nieuwe televisieformats wil gaan bedenken.

Lees ook:‘Mooi Weer De Leeuw’ twaalf uur live
Lees ook:Paul de Leeuw samen met Joop van den Ende
Lees ook:Paul de Leeuw trekt stekker uit ‘Lieve Paul’
Lees ook:Paul de Leeuw wint Televisier-Ring
Lees ook:Magazine voor Paul de Leeuw?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Paul de Leeuw viert Feest

  1. Pingback: Plasterk roze persoonlijkheid van het jaar | Gay

  2. Pingback: Gay BBC presentator geeft toe dat hij teveel verdient | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>