Gay.bloggers in Dolly’s radioprogramma

Dolly Bellefleur heeft ons  als bloggers van deze website www.gay.blog.nl uitgenodigd om over ons werk te komen praten in haar maandelijkse radioprogramma ‘Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein’, live te beluisteren op woensdag 5 november van 19.00 tot 20.00 uur. (bron: persbericht)

 

Daarnaast wil ze weten of er tegenwoordig nog zoiets als Gay Literatuur bestaat, in een gesprek met schrijver G.J. Wielinga. Van hem kwam onlangs de homoroman ‘Schaduwland’ uit. Verder praat ze met een organisator van Gay India over het homogedeelte van het Amsterdam India Festival, dat plaatsvindt van 12 tot en met 30 november. In dat programma-onderdeel worden films en documentaires vertoond over de Indiase homo- en lesbowereld. ‘Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein’ is live te beluisteren in en rond Amsterdam via Salto 1 (106.8 FM op de ether en 103.3 FM op de kabel) en online op www.salto.nl, doorklikken naar StadsFM.

Lees ook:Hey let’s be Gay from Barcalona to Bombay
Lees ook:Dolly te gast in eigen radioprogramma
Lees ook:Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein
Lees ook:Dolly praat over Annemarie Grewel op homoradio
Lees ook:Dolly haalt alles uit de kast op MVS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>