Dagblad DePers kleurt 12 pagina’s roze

Gratis dagblad De Pers wijdt vandaag 12 pagina’s aan onderwerpen over homoseksualiteit: dit in verband met Coming Out Dag zaterdag 11 oktober. In samenwerking met COC, Gay Krant, Expreszo, Zij aan Zij en Gay & Night zijn er diverse artikels te lezen. Zoals De Homokroeg verdwijnt: de typische homokroeg verdwijnt, jongeren daten veel meer online. Fred trouwt Mohammed. Haagse kast, Bedrijfsleven wil wel, Sport verbroedert en Het beste brein: waarom homo’s superieur zijn. Mocht de krant niet meer bij de Bruna liggen, dan kun je via de site altijd nog een online versie lezen (onderaan pagina).

Lees ook:Homojongerenblad Expreszo gaat verder als website
Lees ook:Bob de Rooij naar Songfestival?
Lees ook:Expreszo gaat online – gedrukte versie verdwijnt
Lees ook:Prominente politicus komt uit de kast
Lees ook:Website over ‘laatste taboe’ – homo en sport

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dagblad DePers kleurt 12 pagina’s roze

  1. Pingback: Eerste Nationale Coming Out Dag | Gay

  2. internep

    maak je maar niets te knoeien.de eerste 2 mensen op aarde waren Homo en Pot,,dat is het geheim van God

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>