Dolly’s radioprogramma: ‘Gewoon jezelf zijn’

Op woensdag 2 juli discussieert Dolly Bellefleur  op MVS,  de Amsterdamse homoradio, van 19.00 tot 20.00 uur in ‘Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein’ met gasten over het fenomeen ‘jezelf zijn’. Over de tentoonstelling ‘Gewoon Anders’, die tot en met 21 september het Cobra Museum in Amstelveen roze kleurt. En over ‘Hermatologisch getest: m/v’, een theaterstuk over een hermafrodiet die als kind wordt gedwongen een keuze te maken hoe hij of zij verder door het leven wil gaan (bron: persbericht)

 

 

Het stuk in geïnspireerd op een documentaire over Foekje Dillema, een hardloopster in de jaren 50, die bezig was Fanny Blankers Koen voorbij te zoeven, tot ze werd gediskwalificeerd. Waarom; ze zou geen ‘echte’ vrouw zijn. Het is nooit duidelijk geworden of ze hermafrodiet was, maar haar hardloopcarrière was wel voorbij. De thematiek van de voorstelling sluit aan bij de expositie: iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Je bent zo geboren, je kunt er niets aan doen en je bent heel gewoon! MVS-radio is te beluisteren in de regio Amsterdam via Salto Stads FM op de ether 106.8FM en op de kabel 103.3FM. Buiten de regio Amsterdam is de uitzending live te beluisteren via www.salto.nl.

Lees ook:Olympische Spelen wil alleen echte vrouwen
Lees ook:Dolly praat over Annemarie Grewel op homoradio
Lees ook:Dolly eert Wim Hogenkamp op MVS
Lees ook:Dolly Bellefleur op homoradio: Bet van Beeren
Lees ook:Gay.bloggers in Dolly’s radioprogramma

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dolly’s radioprogramma: ‘Gewoon jezelf zijn’

  1. Pingback: Olympische Spelen wil alleen echte vrouwen | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>