Dit is ‘m dan: de Eurovisiejurk van Hind

Hind droeg vrijdag tijdens de repetities de jurk die zij dinsdag tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Belgrado zal dragen. Geen gekke keuze, donkere kleuren: de laatste jaren is het Eurovisie Songfestival zo’n  overdreven  doos van Pandora geworden, dat de artiesten er nog amper opvallen, tenzij ze als monster, kalkoen of idioot rondhuppelen. Wie weet helpt het? Hind moet het dinsdag in de halve finale opnemen tegen 19 deelnemers: 10 gaan er door naar de finale volgende week zaterdag.

Mart Visser maakte de jurk: een strapless lijfje en een jurk met een enorme split aan de voorkant, alles bedekt met glittertjes. Daaronder draagt ze een korte broek en laarzen tot over de knie. De drie achtergrond zangeressen en twee dansers zijn dragen ook donkere kleuren.

Lees ook:Nederland wéér niet in finale Songfestival
Lees ook:Hind doet het slecht in de polls
Lees ook:Samen in homocafé kijken naar Songfestival
Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg
Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dit is ‘m dan: de Eurovisiejurk van Hind

  1. Rolf de Wit

    De kleur van de jurk die Hind draaht in Beelgrado is nachtblauw en niet zwart. Dat geldt ook voor de kleding van de baackings en dansers.

    Vr groet.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nederland wéér niet in finale Songfestival | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>