Dolly niet op 2 april op homoradio MVS

De eerstvolgende ‘Dolly’s Bonte Woensdagavondtrein’ wordt niet op 2 april uitgezonden, maar op woensdag 16 april. Normaal presenteert Dolly Bellefleur dat programma iedere eerste woensdag van de maand bij de Amsterdamse homoradio MVS-radio van 19.00 tot 20.00 uur. Vanwege een vergadering van de gemeenteraad van Amsterdam moet de uitzenddatum één keertje opschuiven.  

 

‘Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein’ is een maandelijks radiomagazine voor ‘holebi’s en hotero’s’. Met een knipoog naar ‘De Bonte Dinsdagavond Trein’, waarin Snip en Snap travestie in Nederland op de kaart zetten. La Bellefleur discussieert met gasten over actuele onderwerpen. Op 16 april zal het gaan over de legendarische lesbo Bet van Beeren van café ‘’t Mandje’. Over die uitzending verschijnt tegen die tijd een artikel.

Lees ook:Dolly eert Wim Hogenkamp op MVS
Lees ook:Dolly Bellefleur op homoradio: Bet van Beeren
Lees ook:Dolly Bellefleur: hommage aan Wim Hogenkamp
Lees ook:Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein
Lees ook:Dolly te gast in eigen radioprogramma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>