Boeken maken slank

Lukt het nou niet met het lijnen na de feestdagen dan zijn hier twee boeken die je troosten. Zo staat te lezen bij de aanprijzing van het boek Het dovemans oren dieet van  Maarten ’t Hart:‘’Onzinnig is het idee dat de sportschool een oplossing biedt voor overgewicht. Of de gedachte dat je zes tot acht glazen water per dag moet drinken.’’ En in het boek Wat is nou gezond? Van Martijn Katan: ‘’Wist u bijvoorbeeld dat een glas cola niet slechter is dan een glas vruchtensap. Allebei bevatten ze evenveel suiker als er in drie à vier suikerklontjes zit. En wist u dat een kroket beter is dan kaas en dat in groene thee evenveel cafeïne zit als in zwarte thee’’


En ja hoor daar gaan we weer met de tips; anderen beweren dat je slimmer kan afvallen door een half uur voor het eten een drink yoghurt te nemen.
In dezelfde boodschap ook de tip om van alles maar de helft te eten. Was dat niet Freddy Heineken die dit al eerder adviseerde en ook nooit meer dan 2 biertjes van zijn eigen merk nam en dan ook alleen voor het oog van de camera? Nu ja alles wordt komend jaar duurder dus je zou denken dat je uiteindelijk vanzelf van alles minder gaat eten.Maar ook hier weer schone schijn: boter, kaas en eieren worden duurder en suiker goedkoper.

Mijn tip: laat je niet nog langer door dit soort berichten leiden (deze incluis); stress is uiteindelijk alleen maar een vet op hoper. En ach eerder melden we al dat een buikje nu ook weer niet zo slecht is en in 2007 zagen we al de opkomst van Bearforce1! 

Lees ook:De liefde van een man..
Lees ook:De Lesbo-code: Dansende vrouwen op zondag 8 mei
Lees ook:Ranzige vertoning bij Ranking the Stars
Lees ook:De lesbo-Code start met nieuwe serie lesbische films op zondag
Lees ook:De lesbo-Code: komende activiteiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>