Gay.blog tussen de grote jongens

@Erik Feenstra

Deze gay.blog is eigenlijk David tussen de Goliathen in homoland. Soms zijn we de eerste met een nieuwtje, soms volgen we ‘de rest’. In het begin is het lastig een beetje op te vallen tussen de grote jongens, máár: dit blog is opgemerkt door een grote homo-organisatie: Schorer, het homo en lesbo consultatiebureau. In hun blad ‘Bodyguard’ steken ze ons een hart onder de riem. Waarvoor onze dank!

In de rubriek ‘Surfen’ valt onder de titel ‘Nieuws met homo’s’ te lezen: ‘Toch fijn dat er ook bloggers zijn die het over iemand anders dan zichzelf hebben. Op www.gay.blog.nl verzamelen Erik Feenstra en Jeroen Eenkhoorn nieuwtjes die interessant zijn voor de homomens. Dan krijg je een verzameling blije en minder blije wetenswaardigheden. Ze schrijven lekker toegankelijk over homofans, homohaters en alles er tussenin.’
 

 

 

  

 

 
 

 

 

Lees over Schorer: ‘Homozondag’ (2 oktober) en ‘Lesbo-icoon Riek Stienstra Overleden’ (22 november).

Lees ook:Prettige kerstdagen
Lees ook:Prettig Pasen
Lees ook:Prettig Pasen
Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar
Lees ook:Colofon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gay.blog tussen de grote jongens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>