Ophef Bulgarije rondom reltante Azis


In Bulgarije is ophef ontstaan rondom de popfolk zanger Azis. Hij verscheen in een stout standje op de cover van gossip magazine Bliasak en verschillende billboards. Hiermee wil hij media aandacht vragen voor zijn nieuw te verschijnen primetime tv show op de nieuwe zender TV2: ‘’Ik doe alles voor de kijkcijfers! Zoals je op de foto’s kunt zien, doe ik mijn lijf gewoon in de uitverkoop of laat ik het zo zeggen; ik heb me wat laten pimpen’’. Zo melde de zanger en presentator. Dat de Bulgaren nog niet helemaal klaar zijn voor dit prikkelend materiaal blijkt wel uit het feit dat veel reclame materiaal inmiddels alweer is weggehaald uit de hoofdstad Sofia en zijn woonplaats Kyustendil.
Dat lokale autoriteiten al gauw op hun achterste benen zouden staan begrepen de reclame jongens ook wel want veel billboards waren maar voor 48 uur gehuurd. Bron: Novinite. 

Lees ook:Reclame tegen homo’s mag niet
Lees ook:Trouwende homopriesters taboe in Benelux
Lees ook:Kees Tol ‘lekkerste homo van Nederland’
Lees ook:Het staat vast: Douwe Bob naar Songfestival
Lees ook:Gerard Joling door fan bedreigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>