GeenStijl doet verslag protest JS Poolse ambassade

Na de eerdere berichtgeving dat de Poolse regering opdracht gaf voor onderzoek of Tinky Winky mogelijk tot homoseksualiteit zou aanzetten
hebben de Jonge Socialisten een protest bijeenkomst georganiseerd bij de Poolse ambassade, weblog GeenStijl doet er verslag van.

Lees ook:Homohuwelijk Portugal lijkt er te komen
Lees ook:Jonge Socialisten pikken lakse PvdA houding niet
Lees ook:Die is goed met kilo’s
Lees ook:Funny filmpies
Lees ook:Winnie the Pooh in Polen in de ban vanwege ‘dubieuze seksualiteit’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “GeenStijl doet verslag protest JS Poolse ambassade

 1. Jan

  Socialisten lopen wel vaker achter de feiten aan.

    /   Reply  / 
 2. Jan

  woensdag 30 mei 2007 om 18:02

  WARSCHAU (ANP) – De Teletubbies hebben geen negatief effect op de psychische ontwikkeling van kinderen. Dat concludeerde de Poolse ombudsman voor kinderrechten Ewa Sowinska woensdag.

  De overheidsfunctionaris zegt gerustgesteld te zijn door een ‘vooraanstaand seksuoloog’. Verder onderzoek naar de kleurige, bolle figuurtjes is volgens haar dan ook niet nodig.

  Maandag kondigde Sowinska een diepgravend onderzoek aan naar de peuterserie. De ombudsman maakte zich vooral zorgen om de seksualiteit van de paarse, handtas dragende Teletubbie Tinky Winky. Ze was bezorgd dat de brabbelende wezentjes ,,homoseksualiteit zouden promoten”.

  Poolse politici, onder wie een aantal zeer conservatieve katholieken die normaliter niet uitblinken in homovriendelijkheid, maakten Sowinska de afgelopen dagen belachelijk. Roman Giertych, minister van Onderwijs en lid van de ultraconservatieve Liga van Poolse Families, verwisselde tijdens een interview de Teletubbiepop van zijn dochter met de handtas van een journalist.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>